Klantenservice

Zo kiest u de perfecte koffie

Bel 0182-308000 Service of direct koffie nodig? 0182-308000
Home / Assortiment

Rijk assortiment

Onze koffie

Geen boon is hetzelfde. Dankzij een rijke sortering van verschillende melanges kunt u uw personeel en gasten heerlijke koffie aanbieden die past bij uw organisatie. Van zacht en mild tot kruidig en robuust en alles ertussenin. We helpen u graag een keuze te maken uit ons assortiment bonenkoffie, gemalen koffie en vriesdroogkoffie.

Tip: Signature blends. Onze koffiemeesters kunnen een unieke melange voor uw organisatie samenstellen op basis van uw wensen.

Onze fairtrade thee

Het verschil in klimaat, grondsoort en de ligging van de plantage zorgt ervoor dat iedere thee zijn eigen karakter heeft. Ook de manier van plukken bewerken en verpakken zijn belangrijk in dit proces. Hierdoor behoudt de thee zijn kleur, smaak en geur optimaal.Teabrothers staat voor hoogwaardige kwaliteit en is voorzien van het fairtrade keurmerk. Zo weten we zeker dat de boer een betere prijs krijgt voor de thee die verbouwd wordt.

Tip: Ons assortiment van Teabrothers is in een nieuw jasje gestoken en is daarmee een stuk duurzamer geworden: de vernieuwde theezakjes zijn namelijk geproduceerd met ongebleekt papier en de nietjes zijn uit het aangehechte label gehaald. Hierdoor kunnen de theezakjes bij het GFT-afval. Om de geur en smaak optimaal te behouden, zijn de envelopjes per stuk gesealed. Daarom worden de doosjes niet meer in plastic verpakt en mag het envelopje na gebruik gewoon bij het papier.

Op deze manier maken we mooie stappen richting een duurzamere toekomst.