Assortiment

We leveren koffie. Maar ook voor een breed assortiment van aanverwante producten bent u bij Kaars Koffie aan het juiste adres. Wij helpen u graag om te bepalen welke artikelen de koffiebeleving bij uw bedrijf perfectioneren.

Aantrekkelijke aanvullingen

Naast onze talloze koffiemelanges bieden we vanzelfsprekend een ruim assortiment van bijbehorende producten. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan suiker, creamer, cacao, thee, soep en koek. Maar ook aan koffiebenodigdheden zoals bekertjes, roerstaafjes en reinigingsmiddelen.

Waterkoelers

Genoeg water drinken is belangrijk, ook op de werkvloer. De waterkoelers van Ion maken van leidingwater zuiver drinkwater. Dus geen gesjouw meer met flessen.

Melk en Topping

Cappuccino, caffé latte of liever een macchiato? Breng variatie in uw koffie! Met onze melk en toppings drinkt u altijd een hoogwaardige kop koffie die bij uw stemming past.

Suiker en Creamer

Zoveel koffiedrinkers, zoveel smaken. De één wil graag suiker, de ander een beetje koffiemelk. Daarom kunt u bij ons natuurlijk ook suiker- en creamersticks bestellen. De mooie verpakking zorgt voor een professionele uitstraling in uw keuken of kantine.

Chocolademelk

Geeft uw koffieautomaat ook chocolademelk uit? Kies dan voor onze kwaliteitscacao. Die levert gegarandeerd een heerlijke chocolademelk op.

Thee

Natuurlijk bieden wij een grote variëteit aan theesmaken. In ons assortiment vindt u de topmerken Sunleaf, Tea of Life en Pickwick. De mogelijkheden zijn dus eindeloos.

Koekjes

Gezellig en lekker Nederlands: koffie met een koekje. Vanzelfsprekend hebt u bij ons een ruime keus aan lekkernijen.

Soep

Een soepje bij de lunch of om 16:00 uur? Met meer dan dertig variaties is er voor elk wat wils. We hebben uitstekende soep van ons eigen Kaars Keuzemerk. Daarnaast kunt u kiezen voor soep van Maggi, Knorr of Cup-a-soup.

Bekers en meer

U vindt bij ons bekers van alle gebruikelijke maten en soorten. Hecht u bijzondere waarde aan ons milieu? Kies dan voor onze biologisch afbreekbare bekers. Ook roerstaafjes, bekerhouders en dienbladen bestelt u natuurlijk gewoon bij Kaars Koffie.

Reinigingsmiddelen

Goed reinigen hoort erbij. Hiermee houdt u uw koffieautomaten in topconditie. En u voorkomt onnodige storingen. Met ons assortiment reinigingsmiddelen is uw automaat zo weer schoon.

Direct contact
Direct contact