Klantenservice

Zo kiest u uw ideale machine

Bel 0182-308000 Service of direct koffie nodig? 0182-308000
Home / Machines

Snelheid, capaciteit en veelzijdigheid: vind uw match

De perfecte koffiemachine is de machine die precies past in uw organisatie. Kaars Koffie biedt vrijwel alle merken machines én heeft de technische kennis in huis om alle machines te onderhouden. Dat geldt wellicht ook voor de machine die u nu gebruikt. Bent u op zoek naar een nieuw apparaat? Wij helpen u graag beslissen.

Waarmee kunnen wij helpen?

Onze koffiemachines

Volledig personaliseerbaar
Inclusief onderhoud
Gratis proefplaatsing

Wij bouwen uw ideale machine op maat!

Bij Kaars Koffie kunt u het apparaat dat perfect bij u past helemaal zelf samenstellen. Wij zetten uw wensen met liefde om in een koffiemachine. Geen vraag is ons te gek!

Merken die wij leveren

Kaars Koffie is dealer van De Jong Duke, ETNA, Aequator, Animo, Necta, Saeco, WMF, Jura, Sielaff, Schaerer en Jaski. Wij kunnen vrijwel ieder merk leveren én alle merken onderhouden.

12 tips voor het kiezen van een koffiemachine

1 / 12
Begin bij uzelf: wat voor koffie wilt u drinken? Uw machine kan koffie zetten van ter plekke gemalen of eerder gemalen bonen, van liquid- of van vriesdroogkoffie.
2 / 12
Elke koffiemachine heeft een bepaalde productiecapaciteit. Hoeveel mensen maken er op een gemiddelde dag gebruik van een koffiepunt?
3 / 12
Staat de koffiemachine bij een vergaderruimte waar snel veel kopjes koffie moeten worden uitgegeven? Of staat de machine op een plek waar men de tijd kan nemen voor een vers kopje koffie?
4 / 12
Kent u de piekmomenten in uw koffievoorziening? Dit inzicht helpt bij het vinden van de balans tussen snelheid van uitserveren en de hoeveelheid machines.
5 / 12
Bedenk wat voor u het belangrijkst is in een koffiemachine: is dat enkel de smaak of spelen bijvoorbeeld ook de prijs en de uitstraling van de machine een rol?
6 / 12
Uw koffiemachine verdient aandacht. Voor het ene model betekent dit minder dan een minuut, voor het andere tot 5 minuten. U kunt die aandacht zelf geven of u besteedt het uit aan de leverancier die het met liefde en plezier voor u doet…
7 / 12
Welke warme dranken wilt u uit uw koffiemachine? Denk aan koffie zwart, met suiker en met melk, cappuccino, espresso, chocolademelk… Er is zo veel mogelijk!
8 / 12
Liefhebbers van melk in de koffie weten dat de soort melk belangrijk is voor romigheid, mondgevoel en smaak. Bedenk of u een machine wilt die koffie met verse melk kan serveren.
9 / 12
Waar komt de Kaars Koffiemachine terecht? Zijn er aansluitingen voor water, elektriciteit en eventueel afvoer?
10 / 12
Hebt u zelf al een voorkeur voor een merk koffiemachine? Wij kunnen vrijwel ieder merk leveren én alle merken onderhouden. Bijvoorbeeld: De Jong Duke, Etna, Necta, WMF, Jura, Sielaff, Schaerer en Jaski.
11 / 12
Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste machine kiest? Vraag dan een gratis proefplaatsing of koffieproeverij aan via 0182-308000 of info@kaarskoffie.nl.
12 / 12
Door deze tips hebt u al een aardig idee van uw wensen. De Gouden Tip: bel met Kaars Koffie via 0182-308000 en we tonen u graag de machines die bij uw wensen passen.

Hoe ziet uw ideale machine eruit?

Stel in 2 stappen uw ideale machine samen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte op maat.

Stel uw ideale machine samen

Terug

Hoe ziet uw ideale machine eruit?

Stel in 2 stappen uw ideale machine samen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte op maat.

Weet u niet hoe uw ideale machine eruitziet?

Geen probleem, ik help u graag met het uitzoeken van uw wensen in een vrijblijvende adviesafspraak.

Afspraak maken

Personaliseer uw machine

Door middel van bestickering kunt u uw machine personaliseren met beelden, tekst en logo’s. Geef de machine de uitstraling die u wilt.

Waterautomaat

De ION waterautomaat staat perfect in elke kantooromgeving. Deze veelzijdige machine geeft altijd het soort water dat u nodig heeft.

  • Heet, koud, koolzuurhoudend én water op kamertemperatuur
  • Altijd gefilterd water
  • Compacte machine
  • Touchscreen aan te passen
Bekijk machine

Branches waarin wij actief zijn

Iedereen begint zijn dag graag met een kop goede koffie van constante kwaliteit. Kaars Koffie zorgt ervoor dat u vol energie aan de slag gaat.

Relaties geven ons een
9.2

Wij zijn actief in

Zorg
Bouw
Industrie en productie
Overheid en onderwijs
Financiële en zakelijke dienstverlening
Food en agri

Liever direct antwoord of overstappen?
Wij helpen u verder