Klantenservice

Wij staan altijd
voor u klaar

Bel 0182-308000 Service of direct koffie nodig? 0182-308000
Home / Klantenservice

Robuuste service

Kaars Koffie zet alles op alles voor de optimale koffievoorziening. Onze uitgebreide technische kennis van alle machines zetten we in voor  alle merken. Dankzij koffieproeverijen op uw locatie, actief voorraadbeheer en het bijvullen, schoonmaken en onderhouden van uw machines zit u nooit meer zonder de lekkerste koffie.

Zo bereikt u ons

Meest gestelde vragen

Er zijn drie verschillende soorten koffies: twee verse varianten (bonen en freshbrew) en één oplosvariant (vriesdroog). Van deze koffies biedt Kaars Koffie verschillende melanges. Elke soort koffie kent zijn eigen zetsysteem. We vertellen u graag over de voor- en nadelen van de verschillende zetsystemen via 0182-308000.


Geef uw storing door via 0182-308000. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe!


Wij gaan het voor u regelen. Bel 0182-308000. Wij kunnen u altijd binnen 24 uur van koffie voorzien.
U kunt ook gebruik maken van ons online klantportaal mijnkaarskoffie.nl. Heeft u nog geen account, dan kunt u deze aanvragen via portal@kaarskoffie.nl.


Jazeker, wij hebben een financiële partner gevonden in De Lage Landen voor leasecontracten. Zo kunnen wij de service, zekerheid en transparantie bieden die u van ons mag verwachten. Neem contact op via 0182-308000 en we vertellen u er alles over.


Gelukkig zijn de machines tegenwoordig steeds makkelijker schoon te houden. Het verschilt echter per zetsysteem en per merk machine. Bij iedere machine moet u dagelijks even spoelen, dit kost u minder dan een minuut. Daarnaast heeft u de wekelijkse reiniging. Bij vriesdroogkoffie gaat dit iets sneller dan bij bonenkoffie. Het ligt tussen de 5 en de 15 minuten.Alle producten kunt u vinden op de pagina Assortiment. Daar vindt u ook de herkomst van elke boon.


Wij zorgen dat u snel een machine tot uw beschikking heeft. Als wij uw nieuwe machine niet op voorraad hebben, dan krijgt u er een in bruikleen.


Wij laten graag de verschillende koffies aan u proeven. Ook al hebt u de machine niet bij  ons afgenomen. Wij stoppen niet voordat u weer lekkere koffie kunt drinken en serveren! Wij maken graag een afspraak met u om een proeverij te plannen via 0182-308000 of info@kaarskoffie.nl.


Op de pagina Assortiment vindt u al onze melanges. Daarbij wordt vermeld waar elke boon vandaan komt. Kaars Koffie wil ook weten waar de bonen vandaan komen en of de boer een eerlijke prijs voor zijn werk heeft gekregen. Daarom zijn wij een project gestart met PAC in Nicaragua.


Ja, alle opties zijn bespreekbaar. Een collega vertelt u er graag meer over via 0182-308000.


We spreken met u een dag af waarop u de bestelling wilt ontvangen. Ook kunnen wij binnen 24 uur bij u leveren.Nee, Kaars Koffie is niet actief in de horeca.


Ja! U kunt altijd uw eigen machine blijven gebruiken. U hoeft niet eerst een automaat bij ons aan te schaffen voordat u gebruik kunt maken van Kaars Koffie. Wanneer u onze ingrediënten gebruikt in uw koffiemachine nemen wij de services over, ongeacht de leverancier. Ons serviceteam heeft ervaring met alle merken en machines.


Wij zijn altijd op zoek naar mensen met passie voor koffie. Op de pagina Vacatures staat waar we dringend behoefte aan hebben. Staat er niet (precies) tussen wat u zoekt? Open sollicitaties zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom via werkenbij@kaarskoffie.nl.

Staat uw vraag er niet bij? Wij beantwoorden ’m graag.

Laat uw nummer achter
Wij bellen u zo snel mogelijk terug