Klantenservice

De Fair Tea Foundation

Zorg voor een betere gemeenschap

Wat is de Fair Tea Foundation?

De Fair Tea Foundation is een onafhankelijke, non-profit organisatie die samenwerkt met theeplantages in Sri Lanka. Zij hebben een duidelijk doel, namelijk de gezondheidscondities en leefomstandigheden van mensen die wonen en werken op theeplantages in Sri Lanka verbeteren. Dit doel trekken zij heel breed want hieronder valt ook de scholing of medische faciliteiten voor de gemeenschap. De werknemers op de theeplantages mogen zelf aangeven waar hun specifieke behoefte naar is. Dit wordt vervolgens vertaald naar projecten die wij als Kaars Koffie samen met onze klanten kunnen oppakken. 

 

Het voordeel aan deze projectmatige aanpak is dat wij als Kaars Koffie ook heel concreet projecten kunnen steunen. Op de site van Fair Tea Foundation kun je de georganiseerde projecten goed volgen. Zo faciliteren ze bijvoorbeeld  Health Clinics, waar de inwoners een gratis healthcheck -en advies kunnen krijgen, of krijgen inwoners een gratis oogmeting. De Fair Tea Foundation is een onderdeel van de Smart Tea Company. Onze TeaBrothers thee kopen wij direct in bij de boeren, maar de Smart Tea Company faciliteert alles eromheen. Zo weten wij dat onze thee van plantages komt waar goed wordt gezorgd voor de medewerkers.

Ga naar de site van Fair Tea Foundation

Teabrothers en de Fair Tea Foundation

Teabrothers is het merk thee wat aangesloten is bij de Fair Tea Foundation. Met dit merk thee weet je dus zeker dat een deel van de kosten naar het verbeteren van de samenleving daar gaan.

Naast deze fijne thee hebben we natuurlijk nog meer in ons assortiment zitten wat een heel mooi verhaal heeft. Neem dus vooral even een kijkje op onze assortimentspagina!

Ons assortiment

 

Bekijk ook