Klantenservice

Waar geniet men van Kaars Koffie?

Bel 0182-308000 Service of direct koffie nodig? 0182-308000
Home / Branches

Branches

In de afgelopen jaren heeft Kaars Koffie een mooie klantenkring op weten te bouwen, verspreid over een groot aantal sectoren in het bedrijfsleven en de dienstverlening.

Zorg

De handen aan het bed staan vierentwintig uur per dag voor ons klaar — en wij voor hen. Met op maat gemaakte concepten denken we out-of-the-box mee met onze helden in de zorg.

Amstelring
Vincent van Gogh
Rijnstate

Bouw

Hardwerkend Nederland voorzien wij snel en eenvoudig van de lekkerste koffie uit onderhoudsvrije machines. Van de keet op de bouwplaats tot het apparaat op het hoofdkantoor.

Van Wijnen
Heembouw
De Vries en Verburg

Industrie en productie

In een wereld die compleet gestroomlijnd is, moet op precies de juiste momenten een grote hoeveelheid koffie van de beste kwaliteit beschikbaar zijn. Zorgeloos, efficiënt en op tijd: Kaars Koffie maakt het mogelijk.

Mars Nederland
Vanderlande
Tronox

Overheid en onderwijs

Transparant beleid, budgetbeheer en flexibiliteit staan centraal in deze sector. Het rijke assortiment van Kaars Koffie zorgt ervoor dat iedereen dagelijks zijn eigen perfecte ontspanmomentje beleeft.

Gemeente Utrechtse Heuvelrug
ICTU
College voor Toetsen en Examens

Financiële en zakelijke dienstverlening

In het bedrijfsleven kan een goede kop koffie een deal maken of breken. Kaars Koffie staat naast de ondernemer en speelt adequaat en flexibel in op een steeds veranderende markt.

Rabobank
BNG Bank
AFAS Software
FD groep

Food en agri

De retailer, kweker en boer weet net als Kaars Koffie als geen ander dat constante kwaliteit een absolute vereiste is. Duurzaamheid biologische producten spelen terecht een steeds belangrijkere rol.

Nature’s pride
Leo Ammerlaan
Greenpack

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Wij zetten uw wensen met liefde om in een koffiemachine. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we kijken samen naar de beste oplossing voor u!

Branche video’s

‘Storingen of snelle leveringen zijn geen probleem voor Kaars Koffie.’

Ilone Ammerlaan

Kwekerij Leo Ammerlaan

Relaties geven ons een
9.2

‘We zochten een partij die volledig kon ontzorgen - dat is Kaars.’

Mariëlle Aldenhuijsen

Vanderlande

‘Al onze vestigingen waren zó gestroomlijnd overgegaan op Kaars Koffie.’

Ronald Jongeling

Abird