Terug naar Werken bij Kaars Koffie
Kaars Koffie

Stage Communicatie - Design - Vanaf februari 2022

Kaars Koffie zoekt jou!

Jij zoekt een stage, wij zoeken talent. Wil jij een gave stageplaats met veel verantwoordelijkheid en samen met ons een nieuw baanberekend product op de markt zetten? Blijf dan lezen. ‘Service to the Boon’ zit namelijk al 15 jaar in ons DNA. Binnen Kaars Koffie kijken wij ook altijd vooruit. Tijdens de stage word je onderdeel van een nieuw project. Zie het een beetje als een startup binnen de muren van Kaars Koffie. Kortom, veel kansen. Kan jij ons hierin helpen en durf jij ons een spiegel voor te houden? 

 

De stage

 Als talent binnen Kaars Koffie ben je onderdeel van het nieuwe team van Bean One Coffee. Daarbij krijg je uiteenlopende kansen om jezelf verder te ontwikkelen als professional. Ook krijg je de mogelijkheid om met gave online campagnes een concrete bijdrage te leveren aan de toekomst van ons nieuwe koffiemerk Bean One Coffee. Natuurlijk gaan wij jou goed begeleiden, maar wij geloven dat we ook nog een hoop van jou kunnen leren? Daarbij horen de volgende verantwoordelijkheden: 

– Het bedenken van de social media strategie & het uitvoeren van deze campagnes. 

– Je pikt de ‘tone of voice’ van Bean One Coffee snel op. 

– Jij krijgt er energie van om originele teksten te schrijven. 

– Jouw vrienden lachen vaak om jouw woordspeling. 

– Je beschikt over SEO basiskennis, of bent bereid om hierin de verdieping te zoeken. 

– Je hebt gevoel voor designs. 

Tijdens je stage geven wij jou het vertrouwen en de vrijheid, zodat je jouw creatieve geest de vrije loop kunt laten gaan. Wij halen de buitenwereld graag naar binnen en omarmen nieuwe, frisse ideeën en enthousiasme. We vinden mentaliteit belangrijker dan skills, want die kun je leren. 

Jouw collega’s

 Binnen Kaars Koffie werk je samen met de Brand manager, die verantwoordelijk is voor het opzetten van het nieuwe merk. Hij heeft meer dan tien jaar werkervaring en passie voor marketing. De afdeling ontwikkelt een merkenstrategie, is bezig met het concretiseren van een nieuw product en wilt deze daadwerkelijk in de markt gaan brengen. Om dit project te realiseren werken wij samen met professionele partijen en experts. Dus jij krijgt de kans om veel met deze mensen samen te werken, want we zien jou als volwaardig teamlid. Met jouw hulp doen we er alles aan om het nieuwe koffiemerk zichtbaar en beschikbaar te maken in heel Nederland. 

Wij zijn gedreven tot op het bot om de beste service te verlenen en altijd opzoek naar hoe we onze klanten en elkaar nog beter kunnen bedienen.

Arbeidsvoorwaarden

 

 •  Startdatum: Liefst vanaf 1 februari 2022 
 • De stage is fulltime (40 uur per week) 
 • Duur stage: 5 – 6 maanden (afhankelijk van jouw school) 
 • Meewerkstage 
 • Standplaats: Reeuwijk (1-2 dagen thuiswerken mag) 
 • Je stagevergoeding is marktconform 
 • Wij betalen al jouw reiskosten. Zo kun jij je focussen op je stage. 
 • Mis je nog iets? Laat het ons weten en we bespreken het. 

Dit ben jij!

 • We zoeken niet zomaar iemand.. we zoeken talent of de meest gemotiveerde student uit de klas. Waarom? Omdat we oprecht samen iets gaafs gaan neerzetten en daarom willen we commitment en iemand die verantwoordelijkheid kan en durft te nemen. Je hoeft zeker niet alles te kunnen maar je moet wel bereid zijn om te leren. 
 • Je hebt veel interesse in teksten schrijven en social media. Je scrolt niet alleen, maar jij zoekt ook manieren waardoor mensen juist stoppen met scrollen. 
 • Als creatieveling zie je kansen in alles wat je doet. 
 • Je bent direct en duidelijk in jouw communicatie. 
 • Jij bent bezig met een MBO/HBO opleiding. 

Heb je interesse?

Wat leuk! Voor meer informatie over deze stageplek, kun je contact opnemen met Timon Been (timon.been@kaarskoffie.nl). Daarbij vragen wij jou om een korte video met motivatie en een meest recente CV. Alleen berichten die het onderwerp beginnen met ‘verse koffiebonen’ worden gelezen.