Je dag beginnen met de beste koffie..?

Koffiemeesters, zo worden we genoemd. Daar zijn wij heel trots op. Wij luisteren en adviseren de klant voor de beste koffieoplossing. Wij weten wat koffie doet binnen het bedrijf. Dat de dag ermee begint, dat er een moment ontstaat waarbij je even kan bijpraten. Koffie is meer, koffie is gevoel…

Servicemonteur Koffieautomaten

Ben jij een ervaren servicemonteur koffieautomaten die graag mee wil groeien met onze organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn Kaars Koffie en als betrokken koffiemeesters helpen wij steeds meer bedrijven met hun koffievoorziening. Dit doen wij door ons mooie assortiment van hoogwaardige koffies, het leveren van de beste automaten en het leveren van de beste services! Wij begrijpen wat koffie betekent binnen de organisatie van onze klant.

Waar zijn wij naar op zoek?

Heb jij affiniteit met techniek, zie jij de uitdaging om jouw klant zo snel mogelijk te voorzien van een werkende koffiemachine en lekkere koffie? Ben jij klantgericht en kan jij zowel in teamverband als zelfstandig goed uit de voeten? Dan is deze functie zeker geschikt voor jou! Deze functie is voor 40 uur per week met mogelijkheid tot een vast dienstverband. Je bezoekt onze klanten om een storing op te lossen, een plaatsing uit te voeren, of preventief onderhoud uit te voeren. Naast deze technische werkzaamheden die je bij de klant uitvoert, ben je ook het visitekaartje van Kaars Koffie; gastheerschap is hierbij het sleutelwoord. Je hebt op diverse aspecten een doorslaggevende rol in de tevredenheid van onze klanten.

Functie-eisen:

  • Minimaal 5 jaar werkervaring als servicemonteur in de koffiemachines;
  • Servicegericht;
  • Klantvriendelijk;
  • Flexibele instelling;
  • Accuraat.

Wij bieden:

  • Een afwisselende, leuke en groeiende werkomgeving;
  • Informele werksfeer in een enthousiast team;
  • Zelfstandige, afwisselende en uitdagende baan;
  • Ruimte voor persoonlijke initiatieven.

 

Ben je enthousiast geworden en kun jij jezelf vinden in deze functieomschrijving, stuur dan een email met je motivatie en je CV t.a.v. Sabrina Jansen. Graag ontvangen wij je reactie per email: sabrina.jansen@kaarskoffie.nl

 

 

 

Direct contact
Direct contact