Service en meer

Wij kunnen u vandaag al van dienst zijn. Dat geldt zelfs als u op dit moment nog lopende servicecontracten hebt. Of als u uw huidige automaten wilt behouden.

Meer dan alleen koffie

Kiest u voor onze producten? Dan nemen wij per direct uw lopende contracten over. U hebt dan de beste koffie voor uw medewerkers en klanten. Bovendien kunt u rekenen op onze uitstekende technische service. Met onze complete service nemen we u alle zorg uit handen.

Analyse van uw situatie

Weet u al wat u zoekt? Of hebt u nog geen inzicht in uw wensen? Wat willen uw medewerkers eigenlijk? Wij bieden verschillende analyses om uw koffiewensen in kaart te brengen. Met de Koffie-Scan van Kaars Koffie kijken wij samen naar de gehele voorziening voor uw bedrijf. Hoe scoort uw voorziening op: kwaliteit, onderhoud, beleving en prijs? Samen brengen wij in kaart waar uw volgende verbeterslag gemaakt kan worden – zonder dat u vast komt te zitten aan een nieuw contract. Sterker nog – wij nemen bestaande contracten kostenloos over.

Koffie-Scan aanvragen

Technische service

Uw automaten zijn bij ons in goede handen. Ook de automaten die u al heeft staan. En heeft uw automaat een storing? Dan ondersteunen onze ervaren monteurs u telefonisch of ze komen binnen 24 uur langs om het probleem op te lossen. Onze technische service is in de meeste gevallen helemaal gratis.

Storing melden

Koffieproeverij

Welke melange past bij u? Graag organiseren wij op uw locatie een proeverij. Samen met u en uw collega’s gaan onze vertegenwoordiger en monteur op zoek naar uw smaak.
Het is ook mogelijk om op onze branderij af te spreken. Daar kunt u nog beter ervaren hoe onze melanges voor uw bedrijf het verschil kunnen maken.

Koffie-Scan aanvragen

Bezorging

Onze bezorger vult uw voorraad aan. Zo grijpt u nooit mis. De bezorger zet de producten op de plaats waar u ze hebben wilt. U hebt naar ons dus geen omkijken.
Houdt u het voorraadbeheer liever zelf in handen en bestelt u producten als dat nodig is? Ook dit is mogelijk. Samen kijken we naar wat voor u het beste werkt.

Neem contact op

Compleet verzorgd

Wilt u dat wij u alle zorg uit handen nemen? Ook de schoonmaak en het onderhoud van uw automaten? Dat kan. Samen met u maken wij een plan om uw automaten schoon te maken, bij te vullen en te onderhouden. Zo hoeft u daar nooit over na te denken.

informatie aanvragen

Direct contact
Direct contact