Klantenservice

Zijn jullie er al klaar voor?

We gaan weer terug naar de zaak!

Stukje bij beetje mogen we weer terug naar kantoor. Willen jullie graag iets extra’s doen om het personeel ‘welkom terug’ te heten?

Ook hierin denken we graag met jullie mee! Hieronder hebben we al wat opties bedacht. Willen jullie iets anders? Bel gerust de accountmanager even op!

 

De opties

1. Een hele fijne to-go beker!

Een eigen beker aan iedere werknemer cadeau doen? Wij hebben super toffe koffie to-go bekers in ons assortiment! Deze bekers zijn volledig gemaakt van gerecycled plastic en super praktisch in gebruik. Lekker groot ook, zo kun je weer even vooruit.

 

2. De ‘Welkom terug!’ stroopwafels

Onze welbekende Goudse stroopwafels van Markus en Markus. Ze zijn te lekker om te laten liggen en speciaal voor nu per stuk bestelbaar. We hebben deze ingepakt in plastic, om het wat coronaproof te houden. (Helaas extra plastic, maar zo blijft hij dus wel heel vers én zit niet iedereen met zijn vingers aan jouw stroopwafel.) Een heerlijk extraatje voor bij de koffie!

 

3. Een barista op locatie!

Willen jullie er écht iets speciaals van maken op de eerste dagen dat mensen weer terug naar de zaak komen? Huur dan een barista op locatie! Niets is lekkerder dan een vers gezette cappuccino door deze toppers. Zo’n mooie, met een hartje en heerlijke verse melk.

Geïnteresseerd? Vul uw gegevens hieronder in en wij bellen u terug!

Barista op de zaak Kaars Koffie Barista op de zaak Kaars Koffie

Laat uw nummer achter
Wij bellen u zo snel mogelijk terug

Ooit gedacht aan operating?

 

Wij denken graag met jullie mee! Met onze operators zorgen we dat jullie geen omkijken meer hebben naar de koffievoorziening. Van bijvullen en schoonmaken tot bestellen en eerstelijns storingen oplossen. Met onze vaste operators zijn jullie altijd voorzien van de beste koffievoorziening.

Geïnteresseerd? Neem vooral contact op via onderstaand nummer!

Maak gelijk een afspraak!

De voordelen:

  • Altijd goed onderhoud van de automaten en daardoor een langere levensduur van automaten
  • Op afgesproken dagen en tijden
  • Korte lijntjes
  • Een vaste operator en een vaste vervanger
  • Operators lossen eerstelijns storingen zelf op en hebben contact met onze Technische Dienst
  • Digitale kwaliteitsrapporten
  • Bestellingen en voorraadbeheer zelfstandig of in overleg

Zo bereikt u ons

Bekijk ook