Klantenservice

Coronaproof op de zaak

De koffie mag weer aan!

De komende tijd mogen we gefaseerd weer naar het werk! Goed nieuws, maar dit vergt ook een hoop voorbereidingen. Wat betreft de koffievoorziening hebben we vanuit Kaars Koffie even wat tips en trics op een rijtje gezet.

 

1. DE KOFFIEAUTOMAAT

Heeft de koffieautomaat een tijdje uitgestaan? Dan is het niet verstandig om het eerste bakje meteen op te drinken. Wat je wel moet doen hebben we even stapsgewijs opgeschreven.

 

Heropstarten koffieautomaten
Heropstarten ION waterautomaat
Heropstarten van De Jong Duke automaten

2. DE KOFFIECORNER

De koffiecorner is een verzamelplek. Het is daarom handig om goed aan te geven, via bijvoorbeeld stickers op de grond, of een staand bord, dat er gepaste afstand gehouden moet worden. Daarnaast is het verstandig om alleen koffie te halen voor uzelf!

Wilt u posters ophangen bij uw automaat? Wij hebben een ‘standaard poster’ gemaakt, die u vrijblijvend kunt downloaden via onderstaande link.

Poster voor maatregelen bij automaat
3. DESINFECTEREN VAN DE AUTOMAAT

Zorg voor genoeg desinfecterende middelen, ook bij de koffieautomaat. Denk hierbij aan een desinfecterende spray of schoonmaakdoekjes voor eenmalig gebruik. Maak het scherm, maar ook de rest van de automaat regelmatig schoon, of gebruik voor het koffie bestellen een touchpen.

Belangrijke noot: Spray een touchscreen niet direct in met schoonmaakmiddelen maar spray eerst met een desinfecterende/alcohol spray op een doekje en veeg daarmee uw scherm schoon. Wanneer er meerdere keren per dag een touchscreen wordt ingesprayd kan het zo zijn dat de touchscreen minder goed gaat reageren.  

Genoeg tips te geven, maar het is misschien handiger wanneer we ook gelijk deze middelen voor u beschikbaar hebben. Daarom hebben we nu de desinfecterende spray en de touchpennen tijdelijk in ons assortiment opgenomen. Via de online portal kunt u deze meebestellen, of met een telefoontje naar 0182-308000 kunnen we deze producten  toevoegen aan uw eerstvolgende bestelling.

4. GEBRUIK VAN KOFFIEBEKERS

Het is minder duurzaam, maar op dit moment wordt het gebruik van eigen servies niet geadviseerd en ons advies is ook de papieren koffiebekers maar voor 1 consumptie te gebruiken.

 

5. KOFFIEPROEVERIJEN

De Koffieproeverijen gaan gewoon door wat ons betreft, maar wel met de juiste maatregelen. We houden ons aan de 1,5 meter afstand, dragen handschoenen en vinden de hygiëne erg belangrijk. Daarom hebben we hier ook een protocol voor geschreven.

Proeverijen tijdens Corona

 

6. EXTRA MACHINES NODIG?

Vanuit verschillende bedrijven krijgen wij de vraag of we tijdelijk extra machines kunnen leveren, zodat er geen piekmomenten hoeven te zijn bij de koffieautomaat. Een goed punt waarin wij zeker mee willen denken! Is dit ook op uw bedrijf van toepassing? Neem dan vooral even contact op met ons via ons algemene nummer 0182-308000 of bel direct naar uw accountmanager. Wij kunnen voor u bekijken of we nog automaten op voorraad hebben die we tijdelijk bij uw bedrijf neer kunnen zetten.

 

TOT SLOT

We wensen jullie allen ontzettend veel succes de komende tijd en willen graag tot hulp zijn. Zijn er dus vragen, willen jullie extra, of meer specifiek advies? Laat het ons vooral weten en bel of mail ons!

Met ons motto Service to the Boon willen we voor u klaar staan, vooral nu!
Een hartelijke groet van de gehele Kaars Koffie Familie!

Bekijk ook