Bewust betrokken

Wij geloven dat we als bedrijf verantwoordelijk zijn voor de wereld om ons heen. Daarom werken we samen met verschillende partners aan projecten op het gebied van maatschappelijk bewustzijn en duurzaamheid.

Helpen werkt

Een goed product maken is prachtig, maar goede initiatieven ondersteunen is minstens zo mooi. Daarom helpen wij onder andere Tjeko, Juuls en enkele lokale projecten.

Ook zoeken we altijd naar duurzame werkwijzen. Kunnen we keuzes maken of aanpassingen doen die goed zijn voor het milieu, voor de samenleving of voor gezond ondernemerschap? Dan doen we dat direct. En dat ziet u dan ook terug in onze auto’s, ons kantoor, onze verpakkingen en in de adviezen die we u geven.

Hieronder leest u er meer over.

Koffie met hart en ziel

Samen met PAC (Asociación Pueblos en Acción Comunitaria) uit Nicaragua en de stichting Woord en Daad zijn wij als Kaars Koffie een prachtig project gestart, “Koffie met hart en ziel”.
Opzoek bent naar een uniek verhaal op uw werkvloer en in uw koffiekopje? Lees verder.

TeaBrothers is een bijzonder assortiment van hoogwaardige thee. De thee wordt geteeld op theeplantages waar goed gezorgd wordt voor de medewerkers.

Tjeko Fun Village

Tjeko richt zich op kinderen in ontwikkelingslanden. De Tjeko Fun Fair is een rondreizend festijn: een plaats waar kinderen kunnen lachen, springen, racen, dansen, tekenen en zo veel meer. Het is de plek waar kinderen een dag kind kunnen zijn.

Duurzaamheid

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. En we willen die producten op een verantwoorde manier maken. Onze brander en leveranciers hebben allemaal een HACCP-certificering. Zelf voeren we jaarlijks een risico-inventarisatie uit om onze arbeids- en milieuzaken te toetsen. Zo blijven we scherp. Onze verpakkingen zijn bijvoorbeeld vrij van aluminium en de dozen worden gemaakt van gerecycled papier. Ook maken we de overstap naar elektrische auto’s.

Naast dit alles ondersteunen we verschillende maatschappelijke projecten.

Direct contact
Direct contact