Koffieautomaten

De perfecte koffie hoort in de perfecte automaat. Het is belangrijk om de automaat te kiezen die het best bij uw bedrijf past.

De juiste automaat

Welke koffiemelange hebt u gekozen? Waar komt de automaat te staan? Hoe vaak kunt u de automaat (laten) schoonmaken? En hoeveel kopjes koffie worden er per dag getapt? De keuze voor de juiste automaat begint bij uw wensen en situatie.

Kaars Koffie is dealer van verschillende leveranciers van koffieautomaten en kan u vrijwel ieder merk automaat bieden. Daarom is er altijd een automaat die bij u past. Ons advies is: laat u vrijblijvend adviseren over uw nieuwe automaat. Wij bieden u altijd een gratis proefplaatsing en koffieproeverij aan. Zo weet u zeker dat u de juiste automaat kiest.

Voor meer details en een persoonlijk advies bel 0182 30 80 00
of mail een van onze adviseurs

Technische Dienst

Uw automaten zijn bij ons in goede handen. Ook deĀ automaten die u al hebt staan. En heeft uw automaat een storing? Dan ondersteunen onze ervaren monteurs u telefonisch of ze komen binnen 24 uur langs om het probleem op te lossen. Onze technische service is in de meeste gevallen helemaal gratis.

Direct contact
Direct contact